Εμπειρία χρήσης intenskin

Γεια σας, στην κριτική μου, θα ήθελα να μοιραστώ την προσωπική μου εμπειρία με την αντιγηραντική κρέμα intenskin. Είμαι 32 ετών και δεν έχω φροντίσει ποτέ πραγματικά το δέρμα μου. Ναι, από καιρό σε καιρό έκανα διαφορετικές μάσκες και χρησιμοποίησα φτηνές κρέμες, αλλά δεν πήγα ποτέ στο σπα ούτε έκανα σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Ως αποτέλεσμα, έχω αισθητές σακούλες κάτω από τα μάτια, εμφανίζονται οι πρώτες σοβαρές ρυτίδες, το δέρμα μου φαίνεται χλωμό και όχι πολύ υγιές.

Εμπειρία με το intenskin από την Emily από το Μόναχο

Φωτογραφία του Intenskin-Creme σε απόθεμα από την κριτική από την Emily από το Μόναχο

Ο λόγος να σκεφτώ να πάω και να αναζωογονηθεί ήταν ο γάμος του καλύτερου φίλου μου, πρόσφατα έγινε 33 ετών αλλά είναι όμορφη, είναι 7-10 χρόνια νεότερη από αυτήν. Μετά το πάρτι, άφησε μόνη μαζί της, μοιράστηκα τους φόβους μου για την ηλικία μου: Τα χρόνια περνούν και είμαι ακόμα μόνος. Και καθώς γερνάτε, γίνεται πιο δύσκολο να βρείτε έναν άξιο άνθρωπο, ειδικά αν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας.

Ένας φίλος γέλασε απλά τα συναισθήματά μου και είπε ότι θα συναντήσω σίγουρα τον μοναδικό μου άντρα. Αλλά όταν παρατήρησε ότι ανησυχούσα πολύ, μου πρότεινε την κρέμα intenskin. Σύμφωνα με αυτήν, χάρη στο intenskin καταφέρνει να μοιάζει με κορίτσι και να διατηρεί τη νεολαία της παρά τους αριθμούς στο διαβατήριό της.

Φυσικά, δεν πήρα το λόγο της και αποφάσισα να μάθω περισσότερα για αυτή τη θαυματουργή θεραπεία. Μετά την περιήγηση στο Διαδίκτυο, διάβασα πολλές επαίνουσες κριτικές σχετικά με τη χρήση του intenskin, μαζί με τις συμβουλές για την αγορά της κρέμας στον επίσημο ιστότοπο - οπότε λένε ότι είναι πολύ φθηνότερη και δεν υπάρχει πιθανότητα να παραπλανηθεί. Μετά από μερικές μέρες για να το σκεφτώ, πήγα στον ιστότοπο και έκανα μια παραγγελία. Μια εβδομάδα αργότερα, το πακέτο με την κρέμα έφτασε στο ταχυδρομείο, όπου το πήρα.

Η συσκευασία με την κρέμα περιείχε επίσης λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του προϊόντος. Ακολούθησα τις οδηγίες στο εγχειρίδιο και άρχισα να εφαρμόζω την κρέμα δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ και τη χρήση καθαριστικού γραφίτη.

Το αποτέλεσμα της κρέμας

Το αποτέλεσμα της χρήσης κρέμας Intenskin, η εμπειρία της Emily από το Μόναχο

Μια εβδομάδα αργότερα παρατήρησα το πρώτο αποτέλεσμα - οι πόροι μειώθηκαν αισθητά, τα μικρά σπυράκια και οι φλεγμονές εξαφανίστηκαν, το χρώμα του δέρματος έγινε πιο υγιές και πιο ομοιόμορφο.

Εμπνευσμένος, συνέχισα να χρησιμοποιώ το προϊόν. Τότε άρχισα να παρατηρώ πώς οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται σταδιακά και οι γραμμές έκφρασης εξομαλύνονται και εξαφανίζονται αργά. Το δέρμα αισθάνεται πιο σφριγηλό και πιο ελαστικό.

Σύντομα οι άνθρωποι παρατήρησαν ότι είχα γίνει πιο όμορφη, κομπλιμέντα από συναδέλφους μπήκαν στη δουλειά και οι φίλοι μου άρχισαν να υποψιάζονται ότι είχα κάνει πλαστική χειρουργική ή έκανα καλλυντικά ενέσεις.

Χρησιμοποιώ την κρέμα για 3 μήνες τώρα και μπορώ να πω ότι ζει μέχρι το όνομά της εκατό τοις εκατό, το δέρμα αναζωογονείται πραγματικά και σε μερικούς μήνες χρήσης μπορείτε να χάσετε αρκετά χρόνια.

Γνώρισα πρόσφατα έναν νεαρό άνδρα και ξεκινήσαμε μια σχέση. Με πλημμύρισε με δώρα και λόγια αγάπης, και θυμάμαι τον φίλο μου με ένα χαμόγελο που συνέστησε την κρέμα intenskin. Μπορώ να προτείνω τη θεραπεία σε οποιαδήποτε γυναίκα που θέλει να θυμηθεί ότι η ηλικία στο διαβατήριο δεν αποκλείει τη ζωή μας, αλλά μπορείτε να φανείτε νέοι και φρέσκοι σε οποιαδήποτε ηλικία!