Κριτικές intenskin

 • Ali
  Η γυναίκα μου ζήτησε να παραγγείλει το intenskin στον ιστότοπο, διάβασε σε ορισμένα φόρουμ ότι είναι ένα πολύ καλό προϊόν για φροντίδα και αναζωογόνηση. Λοιπόν, παραγγέλνω πολλά πακέτα ταυτόχρονα, μόνο υπήρχε μεγάλη έκπτωση στον ιστότοπο. πενήντα%. Το χρησιμοποιεί για αρκετές ημέρες, έχει φρεσκάρει αισθητά, το πρόσωπο είναι ήδη λαμπερό.
  intenskin
 • Carola
  Χρησιμοποιώ την κρέμα intenskin εδώ και δύο μήνες και απλώς δεν μπορώ να φτάσω αρκετά. Η κρέμα φροντίζει τέλεια για το δέρμα, σκοτώνει ίχνη κόπωσης και μαύρους κύκλους. Πάνω απ 'όλα, χάρη στην κρέμα, οι ρυτίδες εξομαλύνονται πραγματικά και το περίγραμμα του προσώπου είναι επίσης τέλεια σφιγμένο. Αγόρασα την κρέμα ως δώρο για όλους τους φίλους μου και τον εαυτό μου και τη μητέρα μου, 2 συσκευασίες το καθένα.
  intenskin
 • Zeynep
  Αυτή η κρέμα μου προτάθηκε από έναν συνάδελφο εργασίας, κατά τη γνώμη της ότι είναι το καλύτερο προϊόν περιποίησης, δεν λειτουργεί χειρότερα από τις διαδικασίες στα σαλόνια ομορφιάς. Χρησιμοποιώ μόνο intenskin για μια εβδομάδα, μπορώ να πω ότι το δέρμα είναι πραγματικά πιο φρέσκο, το χρώμα είναι πιο υγιές και οι πόροι έχουν μειωθεί και οι ρυτίδες έχουν γίνει λιγότερο αισθητές.
  intenskin
 • Σοφία
  Χρησιμοποιώ intenskin για ρυτίδες εδώ και πολύ καιρό, ένα εξαιρετικό εργαλείο. Αναζωογονεί το πρόσωπο καλά και οι ρυτίδες με κηλίδες εξαφανίζονται. Η τακτική χρήση του μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε 10 χρόνια νεότερους χωρίς τις θεραπείες ομορφιάς που έχουν γίνει μοντέρνα πρόσφατα. Δεν τον εμπιστεύομαι, αλλά η κρέμα έχει μια φυσική σύνθεση, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα δεν θα βλάψει.
  intenskin
 • Maria
  Η κόρη μου μου έδωσε το Intenskin για διακοπές. Λέει ότι το νέο προϊόν είναι καλό τόσο για την περιποίηση όσο και για τις ρυτίδες αμέσως. Για δύο εβδομάδες λιπαίνω, κοιτάζω και στην πραγματικότητα - το πρόσωπό μου είναι πιο φρέσκο και οι ρυτίδες δεν είναι πλέον ορατές. Θα συνεχίσω να το χρησιμοποιώ!
  intenskin
Εκτίμηση intenskin
4.7
14