Οδηγίες χρήσης intenskin

Η αναγέννηση του δέρματος του προσώπου είναι ο κύριος σκοπός της καινοτόμου αντιρυτιδικής κρέμας intenskin, αλλά για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της εφαρμογής της, ακολουθήστε τις οδηγίες στις οδηγίες.

Οδηγίες χρήσης για κρέμα intenskin

Οδηγίες χρήσης της κρέμας Intenskin κατά των ρυτίδων

Το εργαλείο δεν είναι περίπλοκο στη χρήση, λεπτομερείς οδηγίες περιλαμβάνονται σε κάθε πακέτο του εργαλείου, αλλά παρέχουμε επίσης οδηγίες σε ηλεκτρονική μορφή για ενημερωτικούς σκοπούς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα intenskin

  1. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και καθαρίστε την επιφάνεια του προσώπου σας με ένα βαμβάκι και απορρυπαντικό ή τόνερ.
  2. Απλώστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην επιφάνεια του δέρματος και κάντε απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  3. Απλώστε την κρέμα κάθε πρωί και βράδυ για να επιτύχετε ένα γρήγορα εμφανές αποτέλεσμα. Χρησιμοποιήστε επίσης περισσότερη κρέμα το χειμώνα για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τον κρύο αέρα και τον κρυοπαγήματα.

Η μοναδική σύνθετη φόρμουλα της κρέμας της επιτρέπει να χρησιμοποιείται ως προϊόν περιποίησης τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας όσο και το βράδυ χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε προϊόντα εξωτερικής φροντίδας. Χάρη στην ελαφριά δομή της, η κρέμα απορροφάται γρήγορα και δεν αφήνει ίχνη γράσου στα ρούχα.

Οδηγίες χρήσης

Προσέξτε για τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης:

  • Η εμφάνιση λεπτών γραμμών γύρω από τις γωνίες των ματιών και του στόματος
  • Αραίωση της επιδερμίδας, απώλεια δύναμης
  • Η εμφάνιση των χρωματισμένων περιοχών του δέρματος
  • Καθυστερημένη επούλωση των δερματικών βλαβών
  • Παραμόρφωση του καθαρού περιγράμματος του προσώπου, χαλάρωση και χαλάρωση του δέρματος

Εάν εμφανιστεί κάποιο από αυτά τα σημάδια, είναι απαραίτητο να καταφύγετε στον αναγεννητικό παράγοντα intenskin για να αποκαταστήσετε το δέρμα και να το προστατέψετε από την πρόωρη γήρανση στο μέλλον.

Αντενδείξεις

Σε κλινικές μελέτες, η ομάδα ελέγχου δεν βρήκε αντενδείξεις για τη χρήση της κρέμας. Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση του προϊόντος σε περίπτωση αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά της κρέμας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να ζητήσετε συμβουλές από έναν αισθητικό στην Κύπρο. Το προϊόν επίσης δεν έχει παρενέργειες χάρη στη φυσική του σύνθεση.