Μάσκες για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Όπως λέει και η παροιμία, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, κάτι που είναι ένας από τους λόγους που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο δίνουν μεγάλη προσοχή σε αυτή την περιοχή του προσώπου. Το δέρμα γύρω τους είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο και επιρρεπές στην ξηρότητα, οδηγώντας σε πρόωρες ρυτίδες. Οι ενεργητικές εκφράσεις του προσώπου συμβάλλουν επίσης σε αυτό, επειδή όταν στραβίζετε ή χαμογελάτε, οι μύες σε αυτήν την περιοχή συμμετέχουν ενεργά. Επιπλέον, πολλοί αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα λόγω αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, το οποίο γίνεται καταλύτης, αν όχι η κύρια αιτία των ρυτίδων.

Αιτίες των ρυτίδων γύρω από τα μάτια

ιδιαιτερότητες

Καθώς οι γυναίκες γερνούν, οι ρυτίδες εμφανίζονται γύρω από τα μάτια. Αξίζει να στραφείτε στο θέμα της παραδοσιακής ιατρικής και να δείτε ποιες σπιτικές συνταγές για τη φροντίδα αυτής της περιοχής θα βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση του αριθμού των ρυτίδων, θα τις κάνουν αόρατες και επίσης θα αποτρέψουν την εμφάνιση νέων.

Σήμερα, με την ανάπτυξη ιατρικών και καλλυντικών προϊόντων, εξακολουθεί να είναι δύσκολο να παρακολουθείτε προσεκτικά το δέρμα γύρω από τα μάτια, επομένως οι λαϊκές συνταγές εξακολουθούν να είναι πολύ δημοφιλείς. Ωστόσο, είναι αδύνατο να αναζητήσουμε μια λύση στο πρόβλημα χωρίς να κατανοήσουμε τις αιτίες και τις ιδιαιτερότητές του.

Οι βιολογικές αλλαγές στο σώμα, που σχετίζονται άμεσα με την ηλικία, παίζουν σημαντικό ρόλο για την περιοχή των ματιών. Τα καλύμματα γίνονται λιγότερο ελαστικά λόγω της σταδιακής μείωσης της ποσότητας κολλαγόνου που καθορίζει την ελαστικότητα. Για να το αποκαταστήσετε, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε τονωτικά και αναζωογονητικά μέσα.

Ένα ξεχωριστό σημείο είναι το πρόβλημα της εμφάνισης «πόδι της χήνας». Οι γραμμές έκφρασης μπορούν να εμφανιστούν σε σχετικά νεαρή ηλικία - μετά από 30 χρόνια. Ένας από τους λόγους για την εμφάνισή τους είναι το τέντωμα του δέρματος στα κατάλληλα σημεία λόγω της εκφραστικότητας των εκφράσεων του προσώπου, που αντικατοπτρίζουν όλα τα συναισθήματα στο πρόσωπο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος να σταματήσετε να γελάτε, να χαμογελάτε και να εκδηλώνετε άλλα συναισθήματα.Χρησιμοποιώντας διάφορα μέσα για την αφαίρεση των γραμμών έκφρασης, μπορείτε να εξομαλύνετε σημαντικά την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Χαρακτηριστικά των ρυτίδων των βλεφάρων

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα που βοηθούν να απαλλαγούμε από τις βαθιές ρυτίδες γιατί επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση. Η απουσία προβλημάτων γύρω από τα μάτια είναι ο κύριος δείκτης της υγείας και της ομορφιάς μιας γυναίκας. Αυτά τα κριτήρια αντανακλώνται άμεσα και γύρω από το περίγραμμα των ματιών.

Για το δέρμα των βλεφάρων, υπάρχουν μια σειρά από φάρμακα και λαϊκές συνταγές που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της ελαστικής κατάστασης αυτής της περιοχής και την απαλλαγή από τις σακούλες. Αυτές οι μέθοδοι είναι εξαιρετικές για οίδημα. Τέτοια δυσάρεστα συμπτώματα υποδηλώνουν τη συσσώρευση διάμεσου υγρού σε αυτήν την περιοχή, η οποία είναι συνέπεια αλλαγών που σχετίζονται με την ηλικία, ορμονικών αλλαγών και γενικής υπερφόρτωσης του σώματος. Δεν φαίνεται ιδιαίτερα αισθητικό, επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γυναίκες προσπαθούν με κάθε δυνατό τρόπο να τα ξεφορτωθούν.

Τρόποι για να απαλλαγείτε από τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

είδη

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν αφελώς ότι η φροντίδα του προσώπου ξεκινά μόνο με την εμφάνιση των πρώτων κουδουνιών, των ελάχιστα αισθητών ρυτίδων που εμφανίζονται ήδη από την ενηλικίωση. Ωστόσο, αυτή η θέση είναι θεμελιωδώς λανθασμένη.Σκέψου τα ακόλουθα:

 • Μετά την ηλικία των 30 ετών, τα κορίτσια θα πρέπει να αρχίσουν να παρακολουθούν στενά την κατάσταση του δέρματός τους και να κάνουν καλλυντικές και λαϊκές μάσκες προσώπου.Επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης και διεγείρουν το σώμα να παράγει νέα κύτταρα. Το σωστό προϊόν αναζωογονεί τα μάτια σας. Οι θρεπτικές μάσκες είναι κατάλληλες για αυτό, οι οποίες αποδεικνύονται χρήσιμες και στην περιποίηση του δέρματος σε ηλικία 35 ετών.
 • Αφού φτάσετε τα 40 χρόνια, πρέπει να θρέψετε και να αναζωογονήσετε τις προβληματικές περιοχές του προσώπουμε συσφιγκτικές μάσκες που περιέχουν κολλαγόνο, κερί μέλισσας, υαλουρονικό οξύ, διάφορα έλαια, γλυκερίνη. Δίνουν στο δέρμα μια υγιή και περιποιημένη εμφάνιση.
 • Μετά από 45 χρόνια, οι ρυτίδες γίνονται πιο βαθιές και πιο αισθητές, λόγω των οποίων τραβούν περισσότερη προσοχή, γι' αυτό η καταπολέμησή τους πρέπει να περάσει σε ενεργό φάση.Χρησιμοποιήστε κρέμες και προϊόντα που έχουν πολύπλοκη επίδραση σε αυτή την περιοχή του προσώπου: μειώστε το πρήξιμο, ανακουφίστε την ερυθρότητα και αντισταθείτε στην εμφάνιση των σακουλών κάτω από τα μάτια. Αυτό θα βοηθήσει να λυθεί όχι μόνο η μία πλευρά του προβλήματος, αλλά ολόκληρο το φάσμα.
 • Είναι απαραίτητο να προστεθούν μάσκες ανύψωσης σε αυτές τις διαδικασίες μετά από 50-55 χρόνια,εξάλλου, από αυτή τη στιγμή, το περίγραμμα των ματιών δεν πρέπει μόνο να υγραίνεται, αλλά και να σφίγγεται. Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, η συμμόρφωση με ορισμένους κανόνες για τη χρήση καλλυντικών και περιποίησης προσώπου παίζει βασικό ρόλο, ο οποίος θα συζητηθεί παρακάτω.
 • Τα 60 χρόνια είναι μια άλλη ημερομηνία κατά την οποία πρέπει να ενισχυθούν τα μέτρα περιποίησης προσώπου,άλλωστε η επιδερμίδα έχει ήδη χάσει την ελαστικότητά της, έχει γίνει πιο λεπτή και ρυτιδωμένη. Από εκείνο το σημείο και μετά, η προσέγγιση γίνεται καθολική και τακτική (αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα).
Τύποι ρυτίδων γύρω από τα μάτια

Τις περισσότερες φορές, γυναίκες διαφορετικών ηλικιών στρέφονται σε καλλυντικά προϊόντα, αλλά οι λαϊκές θεραπείες, από τις οποίες υπάρχει μεγάλος αριθμός, έχουν επίσης πρόσθετο αποτέλεσμα.

Πώς να κάνετε στο σπίτι;

Διάφορα αφεψήματα, τζελ και κρέμες, που προετοιμάζονται αρκετά εύκολα στο σπίτι, έχουν κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ανθρώπων.

Σπιτικές θεραπείες για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

συνταγές

Αν θέλετε να καταπολεμήσετε την εμφάνιση νέων ρυτίδων, αξίζει να σφίξετε και να εξομαλύνετε τις υπάρχουσες ρυτίδες. Πρώτα πρέπει να ετοιμάσετε ένα έγχυμα λαχανικών, το οποίο περιέχει απευθείας μαϊντανό. Μια κουταλιά της σούπας λαχανικά πρέπει να χυθεί με ένα τρίτο ή μισό ποτήρι βραστό νερό.

Το επόμενο βήμα είναι να βράσετε τον ζωμό για 15 λεπτά (πρώτα πρέπει να κλείσετε καλά το δοχείο με ένα καπάκι). Τρίψτε τις πατάτες σε ένα λεπτό τρίφτη και προσθέστε μια κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι και δύο κουταλιές της σούπας από το παρασκευασμένο υγρό στη μάζα. Στη συνέχεια, πάρτε τη γάζα και απλώστε από πάνω την προαναμεμιγμένη ιλύ σε ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα. Τοποθετήστε το πανί πάνω από τα μάτια σας και κρατήστε τη μάσκα στη θέση της για έως και είκοσι λεπτά.

Το κρίσιμο σημείο θα είναι το γεγονός ότι το περιεχόμενο δεν μπορεί να ξεπλυθεί. Απλώς αφαιρείται με ένα βαμβάκι, αφού τα χρήσιμα στοιχεία που συνθέτουν το τζελ ξεπλένονται εύκολα με νερό και τότε η όλη διαδικασία χάνει το νόημά της. Είναι καλύτερα να κάνετε αυτή τη μάσκα πριν τον ύπνο για να αφήσετε τα θρεπτικά συστατικά να απορροφηθούν από το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Λαϊκές συνταγές για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Με τακτική χρήση, μια αναζωογονητική αμυλώδη αλοιφή με αποτέλεσμα Botox όχι μόνο μπορεί να συσφίξει το δέρμα, αλλά και να μειώσει σημαντικά και να εξομαλύνει τον αριθμό των ρυτίδων.Για να έχετε αυτό το αποτέλεσμα σωστά, ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές:

 1. Βράζω νερό.Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, πάρτε μια κουταλιά της σούπας άμυλο και ρίξτε το σε 100 ml κρύο νερό. ταραχή.
 2. Ρίξτε το υγρό που προκύπτει σε 50 ml βραστό νερό.Αυτό το μείγμα πρέπει να μαγειρευτεί μέχρι να πήξει, αλλά μην το βράσετε. Μόλις πήξει η σύσταση, αφήστε το δοχείο στην άκρη για να κρυώσει το άμυλο. Μετά από αυτό, προσθέστε μια κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά.
 3. Ετοιμάστε χυμό καρότουκαλύτερα φρεσκοστυμμένο καθώς περιέχει μεγάλη γκάμα θρεπτικών συστατικών.
 4. Προσθέστε το χυμό στο μείγμα του αμύλου και της κρέμας γάλακτος,που έχει ήδη καθιερωθεί.
 5. Αφού αναμίξετε το προκύπτον προϊόν, κατανεμήστε το ομοιόμορφα στο δέρμα γύρω από τα μάτια και κρατήστε το μέχρι να στεγνώσει η μάσκα.Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το δεύτερο στρώμα και να περιμένετε ξανά να στεγνώσει.
 6. αφαιρώντας τη μάσκαΜετά από μισή ώρα, αλείψτε το πρόσωπό σας με μια θρεπτική κρέμα.

Αυτή η συνταγή εφαρμόζεται κάθε μέρα (για δύο εβδομάδες), μετά την οποία η περιοχή του δέρματος θα πρέπει να «ξεκουραστεί» για μια εβδομάδα.

Χυμός καρότου για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια

Μία από τις πιο αξιοσημείωτες συνταγές είναι η χρήση αλόης για την ενυδάτωση της περιοχής των ματιών. Είναι γνωστό ότι θρέφει αποτελεσματικά το δέρμα, το οποίο βοηθά στην εξάλειψη της ξηρότητας στην περιοχή.

Για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα, εφαρμόστε τακτικά χυμό αλόης σε προβληματικές περιοχές πριν τον ύπνο. Είναι απαραίτητο να στύψετε μια ορισμένη ποσότητα σταγόνων από ένα φρέσκο φύλλο φυτού, οι οποίες στη συνέχεια απλώνονται γύρω από τα μάτια.

Εάν δεν υπάρχει τρόπος να βρείτε ένα πραγματικό φυτό, τότε υπάρχει διέξοδος. Απλά πρέπει να αγοράσετε τον χυμό αυτού του φυτού σε ένα φαρμακείο ή μια αλοιφή (μπορεί να πωληθεί σε μορφή τζελ), που περιέχει έως και 98% λάδι αλόης. Θα πρέπει να χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως στην περίπτωση χυμού φύλλων που περιγράφηκε παραπάνω: αλείψτε τις προβληματικές περιοχές πριν πάτε για ύπνο.

Αντιρυτιδική κρέμα με αλόη

Η επόμενη θεραπεία που καταπολεμά ενεργά τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια είναι μια μάσκα με μέλι. Αυτή η μέθοδος πρέπει απλώς να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγούμε από την ξηρότητα, ειδικά επειδή τα συστατικά για τη συνταγή βρίσκονται στην κουζίνα κάθε νοικοκυράς.

Πρέπει να πάρετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι, αλεύρι σίτου, ένα χτυπημένο ασπράδι αυγού και να ανακατέψετε. Εάν το μέλι είναι παχύρρευστο, πρέπει να λιώσει προηγουμένως. Αν δεν υπάρχει αλεύρι στο σπίτι, αντικαθίσταται με πλιγούρι. Μετά την ανάμειξη, εφαρμόστε την προκύπτουσα σύσταση στην περιοχή που επηρεάζεται από τις ρυτίδες. Ο χρόνος εφαρμογής του τζελ είναι μέχρι να στεγνώσει, που είναι περίπου δεκαπέντε λεπτά. Στη συνέχεια πρέπει να πλυθείτε. Εάν χρησιμοποιήθηκε πλιγούρι βρώμης στη σύνθεση, τότε η μάσκα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο - περίπου σαράντα λεπτά.

Αντιρυτιδική μάσκα αυγού

Μια άλλη απλή και παραγωγική θεραπεία είναι μια μάσκα πατάτας, τριμμένη σε λεπτό τρίφτη, ακολουθούμενη από την προσθήκη γάλακτος ή κρέμας. Ο χυλός αλείφεται σε προβληματικές περιοχές και διαρκεί περίπου δεκαπέντε λεπτά.

Αντιρυτιδική μάσκα πατάτας

Καλλυντικές χρήσεις μπορούν εύκολα να βρεθούν στα φρούτα, για παράδειγμα κάνοντας μάσκες από μάνγκο ή μπανάνα. Φτιάξτε μια θρεπτική μάζα από το τελευταίο, πολτοποιήστε τα φρούτα σε χυλό, πάρτε σε ποσότητα δύο κουταλιών της σούπας, προσθέστε την ίδια ποσότητα προλειωμένου βουτύρου, ανακατέψτε τα πάντα. Ζεστάνετε το μείγμα που προκύπτει με τα δάχτυλά σας και απλώστε κάτω και γύρω από τα μάτια. Μετά από μισή ώρα, ξεπλύνετε τη σύνθεση με ζεστό νερό.

Η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει και με το μάνγκο, το οποίο παρέχει βαθιά ενυδάτωση και θρέφει εντατικά το δέρμα με χρήσιμα συστατικά.

Αντιρυτιδική μάσκα μπανάνας

Οι ομορφιές της Ανατολής κάποτε ανακάλυψαν απροσδόκητα τα οφέλη της χρήσης μπαχαρικών ενάντια στην εμφάνιση των «πόδι της χήνας». Την πρώτη θέση όσον αφορά την αποτελεσματικότητα κατέχει ο κουρκουμάς, ο οποίος περιέχει στοιχεία που εμποδίζουν την εμφάνιση κοκκινίλων και ερεθισμών. Προωθεί την ταχεία αναγέννηση των κυττάρων. Εδώ είναι η συνταγή:

 1. Παίρνωδύο κουταλάκια του γλυκού κουρκουμά και τρεις κουταλιές της σούπας χυμό ανανά.
 2. ΜείγμαΦέρτε τα συστατικά σε μια πυκνή σύσταση, αφήστε το μείγμα να βράσει ενώ καθαρίζετε το δέρμα του προσώπου.
 3. ΙσχύουνΕφαρμόστε τη μάσκα σε προβληματικές περιοχές και αφήστε να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Η διαδικασία πραγματοποιείται, κατά την κρίση σας, τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Με τη σωστή χρήση αυτού του μπαχαρικού σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία (για παράδειγμα, με ελαιόλαδο), είναι αισθητά αποτελέσματα με τη μορφή μιας αποκατασταθείσας περιοχής του δέρματος.

Κουρκουμάς για τις ρυτίδες

Το ίδιο αποτέλεσμα μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση ενός προϊόντος ζελατίνης, ωστόσο, αυτή η συνταγή έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, χωρίς να καταλαβαίνετε ότι μπορείτε να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο δέρμα με σοβαρό τέντωμα.Για να αποφύγετε αυτό, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και ακολουθήστε τις προσεκτικά:

 1. Τρίψτε πρώτα το πρόσωπό σας.Ως αποτέλεσμα, οι πόροι καθαρίζονται αισθητά, τα υπερβολικά σωματίδια του δέρματος αφαιρούνται και απολεπίζονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έτοιμο scrub ή να το ετοιμάσετε στο σπίτι (χρησιμοποιώντας πλιγούρι βρώμης).
 2. Πάρτε μια χούφτα θρυμματισμένη ή ολόκληρη βρώμη,αραιώστε με ζεστό νερό, ανακατέψτε καλά σε ένα παχύρρευστο χυλό. Πάρτε σταδιακά απαλές νιφάδες και κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπό σας με αυτές. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι νιφάδες γίνονται σαπουνάδες και αρχίζουν να καθαρίζουν το δέρμα.
 3. Στη συνέχεια, προχωράμε στην προετοιμασία της μάσκας.Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε ένα μπολ. Προσθέστε ζεσταμένο λιπαρό γάλα και αφαιρέστε το δοχείο για λίγο, προκαλώντας το να φουσκώσει η ζελατίνη.
 4. Περιμένοντας τοπροσθέστε βιταμίνες Α και Ε στο μείγμα,ανακατέψτε τα πάντα καλά.
 5. Εφαρμόστε την έτοιμη μάσκα στην περιοχή κοντά στο περίγραμμα των ματιών με ένα πυκνό στρώμα, ακόμη και αρκετές. Καλύψτε επίσης τα άνω και κάτω βλέφαρα, αυτό έχει αναζωογονητική δράση και μειώνει το πρήξιμο.
 6. Όταν η αλοιφή σκληρύνει, πρέπει να την αφαιρέσετε,Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφαιρώντας το φύλλο από το πρόσωπο, διαφορετικά το χόριο θα τεντωθεί, κάτι που έρχεται σε άμεση αντίθεση με τους στόχους της διαδικασίας. Αντίθετα, θα πρέπει να καταφύγετε στη βοήθεια βαμβακιών βουτηγμένων στο γάλα. Αφού βάλετε αυτούς τους δίσκους στα μάτια σας και περιμένετε να βραχεί το μείγμα, πρέπει να πλυθεί προσεκτικά με γάλα και να αφαιρεθεί η υπόλοιπη μάζα.
 7. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια κρέμα ματιών.
Ενυδάτωση των βλεφάρων κατά των ρυτίδων

Αυτή η μέθοδος δεν πρέπει να λαμβάνεται μαζί σας, καθώς έχει πολύ ενεργή επίδραση στο δέρμα. Παρόμοιο αποτέλεσμα στα πόδια της χήνας και τη γλυκερίνη, η οποία είναι ένα ασφαλές και προσιτό προϊόν για την καταπολέμηση των ατελειών. Το κύριο πλεονέκτημά του είναι η απουσία αντενδείξεων και επιβλαβών επιδράσεων. Είναι κατάλληλο για όλους σχεδόν τους τύπους δέρματος, οι οποίοι γίνονται πιο απαλοί και ελαστικοί υπό τη δράση της γλυκερίνης. Σκεφτείτε πώς να δημιουργήσετε μια μάσκα:

 • Για αρχήΔεν χρειάζεται να ανακινήσετε πολύ δυνατά το μπουκάλι για να το προετοιμάσετε για τις επόμενες ενέργειες.
 • Ως πρόσθετα συστατικά, χρησιμοποιήστε βιταμίνες Α ή Ε, το οποίο μπορεί να συμπιεστεί απευθείας στο φιαλίδιο με το φάρμακο, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να το αναμειγνύετε σε κεραμικά πιάτα για να αποφύγετε ανεπιθύμητες αντιδράσεις των συστατικών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους προσθέτουν άλλα στοιχεία στη σύνθεση - μπορεί να οξειδωθούν εάν χρησιμοποιηθούν εσφαλμένα, επομένως θα ήταν καλύτερο να αρνηθείτε την ανάμειξη ουσιών σε μεταλλικά πιάτα.
 • Θα επιφυλάξουμε αμέσως ότι είναι προτιμότερο να αραιώνεται η γλυκερίνη με τα αποτελέσματα λαϊκών θεραπειών: βότανα, έλαια, ακόμη και αφεψήματα.Αυτό θα μειώσει την ένταση της ουσίας, αυτό τονίζεται γιατί το υγρό έχει ισχυρή βιολογική επίδραση. Επιπλέον, λόγω της ενεργού αντίδρασης της ουσίας, οι ειδικοί δεν συμβουλεύουν να μην την εφαρμόσετε στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σας.
 • Εάν εφαρμόζετε προϊόντα γλυκερίνης σε εξαιρετικά ευαίσθητες περιοχές γύρω από τα μάτια,είναι απαραίτητο να δοκιμάσετε τη σύνθεση σε άλλες περιοχές.
 • Όπως και με τη ζελατίνη, η επίστρωση μεμβράνης δεν πρέπει να σχίζεται.Πρέπει να πάρετε ένα υγρό πανί και να το χρησιμοποιήσετε για να σκουπίσετε τη θεραπευτική μάζα από το πρόσωπο. Μετά από μια τέτοια αισθητική συνεδρία, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πλυθείτε αμέσως με ειδικά τζελ και να λιπάνετε το πρόσωπό σας με κρέμες, καθώς αυτό θα συμβάλει μόνο στον ερεθισμό του δέρματος και στην εμφάνιση ερυθρότητας.
 • Αυτή η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο λίγες φορές την εβδομάδα για ένα μήνα, τον υπόλοιπο χρόνο χρειάζεται να «αναπνέετε» στο δέρμα.Με την προσεκτική τήρηση των συστάσεων και την ορθολογική χρήση του προϊόντος, το δέρμα χάνει την τάση του για ρυτίδες και πρόωρη γήρανση.
Συμβουλές για τη χρήση προϊόντων αναζωογόνησης

Συμβουλή: δεν χρειάζεται να ζεστάνετε τη μάσκα με τα δάχτυλά σας, εφαρμόστε τη σε ένα λεπτό (σχεδόν χωρίς βάρος) στρώμα, χωρίς να διοχετεύσετε το προϊόν στην επιδερμίδα. Απλά πρέπει να λερώσετε την προβληματική περιοχή - και μετά από δεκαπέντε λεπτά να την αφαιρέσετε.

Για περισσότερες μάσκες για το δέρμα γύρω από τα μάτια, δείτε το επόμενο βίντεο.

Αποτελέσματα

Σε γενικές γραμμές, οι απόψεις είναι καλές - τόσο για λαϊκές συνταγές όσο και για επώνυμα προϊόντα.Μεταξύ των πρώτων, οι μάσκες γλυκερίνης θεωρούνται αποτελεσματικές, αφού στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα τα κορίτσια παρατήρησαν θετικές αλλαγές, με τις οποίες εξεπλάγησαν ευχάριστα. Παρόλα αυτά, οι γυναίκες πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα καταφεύγοντας σε δύο προσεγγίσεις ταυτόχρονα - συμπληρώνοντας τα καλλυντικά με σπιτικά προϊόντα.

Αποτελέσματα αναζωογόνησης βλεφάρων

Τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα περιποίησης για προβληματικές περιοχές θα γίνουν πιστοί βοηθοί στην καταπολέμηση των ρυτίδων. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικές λαϊκές μεθόδους κάθε μέρα, ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι αισθητό και οι σφιγμένες γωνίες των ματιών χωρίς ρυτίδες θα ευχαριστήσουν μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας.