Μερική κωνικότητα

τι είναι το κλασματικό κωνικό

Η κλασματική αναζωογόνηση είναι μία από τις μεθόδους καλλυντικών υλικού που βελτιώνει την κατάσταση του δέρματος εκθέτοντας το σε ακτινοβολία λέιζερ.

Για να απαλλαγείτε από αισθητικά ελαττώματα, είναι απαραίτητο να υποβληθείτε σε μια σειρά διαδικασιών, ο ακριβής αριθμός των οποίων υπολογίζεται λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα και τη φύση του προβλήματος.

Ενδείξεις για τη διαδικασία

Ενδείξεις για κλασματική αναζωογόνηση είναι τέτοια αισθητικά ελαττώματα όπως:

 • ραγάδες (συμπεριλαμβανομένου του τοκετού).
 • τηλαγγειεκτασία (φλέβες αράχνης, ένα δίκτυο οπτικά αισθητών μικρών τριχοειδών αγγείων).
 • διευρυμένοι πόροι?
 • ακμή και οι συνέπειές της (ακμή και μετά την ακμή).
 • σκοτεινά σημεία;
 • ρυτίδες προσώπου και στατικές.

Η διαδικασία έχει επίσης αποδειχθεί στη διόρθωση της χαλάρωσης, του ξεθωριασμένου δέρματος, της έλλειψης ζωτικότητας, της θαμπής, στις οποίες εμφανίστηκαν χαλαρές περιοχές και προστέθηκαν οπτικά χρόνια.

Τύποι κλασματικού κωνικού

Ανάλογα με την ένδειξη, χρησιμοποιούνται δύο τύποι λέιζερ:

 • Αφαιρετική πτώση;
 • μη αφαιρετική.

κλάσμααφαιρετική κωνικότηταΣτοχεύει στην αφαίρεση κατεστραμμένων περιοχών του δέρματος δημιουργώντας τις λεγόμενες ζώνες μικροθερμικής θεραπείας σε αυτές, οι οποίες αντικαθίστανται με υγιή, άψογο ιστό στη διαδικασία της φυσικής αναγέννησης των ιστών. Αυτός ο τύπος έκθεσης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την αφαίρεση ουλών και ραγάδων. Χάρη σε αυτό, είναι δυνατό να επιτευχθεί ένα έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης, να σφίξετε τις περιοχές που χαλαρώνουν και να σφίξετε την κάλυψη.

Μη αφαιρετικά λέιζερεστιάζει περισσότερο στην εργασία με τα βαθιά στρώματα του δέρματος. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της μεθόδου κλασματικής αναζωογόνησης σε αυτή την περίπτωση είναι η απουσία βλάβης στους επιφανειακούς ιστούς. Καθώς οι ακτίνες διεισδύουν βαθύτερα, διεγείρεται η παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου - δύο δομικά στοιχεία απαραίτητα για να παραμείνει το δέρμα ελαστικό και λείο. Το αποτέλεσμα τέτοιων διαδικασιών θεωρείται πιο έντονο και μεγαλύτερο.

Σχετικά με τη διαδικασία αναζωογόνησης

Ως προπαρασκευαστικό βήμα, εφαρμόζεται μια αναισθητική κρέμα στο δέρμα για να ανακουφίσει τον πόνο. Στη συνέχεια ο γιατρός προχωρά απευθείας στην αντιμετώπιση της περιοχής με λέιζερ. Το κέντρο μας διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό - κλασματικό σύστημα με σαρωτή και πολυλειτουργικό σύστημα λέιζερ. Πριν από την έναρξη της εργασίας, ρυθμίζονται οι συσκευές, ορίζονται ορισμένες τιμές που χαρακτηρίζουν τις φυσικές ιδιότητες της δέσμης λέιζερ που δημιουργείται από την εγκατάσταση. Οι παράμετροι επιλέγονται από τον κοσμετολόγο ξεχωριστά, με βάση τις ενδείξεις και τα χαρακτηριστικά του τύπου δέρματος του ασθενούς, γεγονός που καθιστά μια τέτοια δράση ασφαλέστερη και ταυτόχρονα πιο αποτελεσματική σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση.

χρόνος αποκατάστασης

Την πρώτη μέρα μετά την κλασματική αναζωογόνηση, η επιδερμίδα μπορεί να συγκριθεί με ηλιακό έγκαυμα. Για να αντέξετε καλύτερα την αποκατάσταση, ενδείκνυνται κρύες κομπρέσες, ειδικά τις πρώτες ώρες. Συνιστάται να ετοιμάζετε παγωτό στο σπίτι εκ των προτέρων. Η ερυθρότητα θα υποχωρήσει σταδιακά καθώς ο ιστός ανακάμπτει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είναι καλύτερο να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά. Τέτοια φαινόμενα όπως το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας θεωρούνται κανόνας.

Οι άνδρες δεν επιτρέπεται να ξυρίζονται μέχρι τη δεύτερη μέρα. Πριν από αυτό, οι μηχανικές και άλλες καταπονήσεις στο δέρμα αποκλείονται. Θα πρέπει επίσης να περιορίσετε τις επισκέψεις σε λουτρά και σάουνες. Μετά από 2-4 ημέρες μπορείτε να αθληθείτε και να ασκήσετε σοβαρή σωματική άσκηση.

Αποτελέσματα κλασματικής κωνικότητας

Το αποτέλεσμα της διαδικασίας είναι λείο, σφριγηλό δέρμα χωρίς ρυτίδες και ουλές. Όλες οι ρυτίδες λειαίνονται, οι περιοχές με διαταραχές της χρωστικής εξαφανίζονται και νέες, υγιείς παίρνουν τη θέση τους. Με την εξάλειψη των καλλυντικών ελαττωμάτων, επιτυγχάνεται ένα έντονο αποτέλεσμα ανύψωσης, τα περιγράμματα γίνονται πιο καθαρά, χάρη στα οποία το δέρμα γίνεται νεότερο για αρκετά χρόνια, κάτι που γίνεται αντιληπτό με γυμνό μάτι.

Αντενδείξεις στη διαδικασία

Η ακτινοβολία λέιζερ έχει ορισμένους περιορισμούς:

 • φλεγμονώδεις διεργασίες στην πληγείσα περιοχή.
 • μολυσματικές παθολογίες?
 • διάφορες μορφές δερματολογικών ασθενειών (ψωρίαση, έκζεμα και άλλα).
 • κακοήθεις όγκοι και νεοπλάσματα ασαφούς αιτιολογίας στην περιοχή θεραπείας.
 • αλλεργική αντίδραση.

Ασθενείς με ψυχικές διαταραχές, καθώς και έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες, δεν επιτρέπεται επίσης να υποβληθούν σε θεραπεία πριν από τη διαδικασία.