Διαδικασίες αναζωογόνησης δέρματος

Το κορίτσι απαλλάχθηκε από τις ρυτίδες στο δέρμα με τη βοήθεια των διαδικασιών αναζωογόνησης και θερμότητας του Elos

Κάθε μέρα που ζούμε αναπόφευκτα αφήνει ίχνη στο πρόσωπό μας με τη μορφή σημείων ηλικίας. Ρυτίδες, χαλάρωση, χαλάρωση - αργά ή γρήγορα όλα αυτά γίνονται αισθητά. Μπορείτε φυσικά να το αντιμετωπίσετε φιλοσοφικά. Or θυμάστε ότι ζούμε σε μια εποχή προόδου και χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους αναζωογόνησης που μας προσφέρει η αισθητική ιατρική με ποικίλους τρόπους.

Εάν δεν έχετε συμβουλευτεί έναν αισθητικό και η ίδια η διαδικασία αναζωογόνησης προκαλεί σκεπτικισμό ή φόβο, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς. Θεωρούμε τις πιο δημοφιλείς, ασφαλέστερες και αποτελεσματικότερες διαδικασίες αναζωογόνησης: Αναζωογόνηση και θερμογέφυρα Elos.

Ενδείξεις για διαδικασίες αναζωογόνησης

Επικοινωνήστε με έναν αισθητικό εάν παρατηρήσετε κάποιο από τα ακόλουθα σημάδια γήρανσης:

 • Χρωματισμός του δέρματος.
 • ανώμαλο έδαφος?
 • θαμπό χρώμα δέρματος?
 • Rosacea - Αγγειακά Δίκτυα.
 • μικρές γραμμές έκφρασης.
 • "Πόδια του Κόρακα"?
 • Ακμή, μετά την ακμή.
 • διευρυμένοι πόροι?
 • Ουλές, ουλές, χηλοειδή.

Ας εξετάσουμε τις διαδικασίες με περισσότερες λεπτομέρειες.

Αναζωογόνηση Έλους

Μέθοδος Elos για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Αυτή η διαδικασία θεωρείται από τις καλύτερες από πολλούς αισθητικούς. Τα πλεονεκτήματα της αναζωογόνησης elos έγκειται στην ταυτόχρονη χρήση πολλών τύπων ενέργειας: λέιζερ, φωτός και ραδιοσυχνότητα. Χάρη στην αναζωογόνηση Elos, λαμβάνει χώρα η καταπολέμηση των ρυτίδων, η σύσφιξη του δέρματος, η αφαίρεση των χρωστικών καθώς και η δομή και η ευθυγράμμιση του χρώματος του δέρματος.

Η διαδικασία αναζωογόνησης Elos συνίσταται στην έκθεση του δέρματος στο φως και το ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο μετατρέπεται σε θερμότητα. Ο θερμαινόμενος ιστός αντιδρά πολύ ενεργά στην επίδραση του ηλεκτρικού ρεύματος: οι ινοβλάστες ενεργοποιούνται και αρχίζουν να παράγουν κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ. Το αίμα που θερμαίνεται στα τριχοειδή αγγεία προκαλεί πήξη της πρωτεΐνης, η οποία ενεργοποιεί την καταπολέμηση της ροδόχρου ακμής. Η υψηλή θερμοκρασία στα στρώματα του δέρματος καταστρέφει τη μελανίνη, η οποία οδηγεί στην εξάλειψη των κηλίδων γήρανσης. Με άλλα λόγια, η διαδικασία αναζωογόνησης Elos ενεργοποιεί εσωτερικές διαδικασίες στα στρώματα του δέρματος, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε αναζωογόνηση.

Η αναζωογόνηση Elos συνιστάται για γυναίκες και άνδρες ηλικίας 35 έως 45 ετών. Ο λόγος για αυτό είναι η ικανότητα του σώματος να αναζωογονείται. Σε μια πιο ώριμη ηλικία, η αναζωογόνηση Elos δεν θα έχει πλέον μεγάλο αποτέλεσμα και συνιστάται να το συνδυάσετε με άλλες πιο επιθετικές διαδικασίες. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει σε μικρότερη ηλικία, αλλά μόνο εάν ο γιατρός πιστεύει ότι υπάρχει λόγος για κάτι τέτοιο.

Ο αριθμός των θεραπειών κυμαίνεται μεταξύ 4 και 10 και εξαρτάται από την ηλικία του πελάτη και τα ατομικά χαρακτηριστικά. Η διάρκεια της διαδικασίας είναι 45 λεπτά έως 2 ώρες και το διάστημα μεταξύ τους είναι 1-1, 5 μήνες. Ένας τόσο μεγάλος χρόνος είναι απαραίτητος για την παραγωγή κολλαγόνου.

Thermolifting

Η διαδικασία θερμότητας είναι η χρήση ακτινοβολίας ραδιοσυχνοτήτων σε συνδυασμό με υπέρυθρο. Αυτή η μέθοδος υλικού περιλαμβάνει τη χρήση μιας συσκευής που μπορεί να εκπέμπει υπέρυθρες ακτίνες και ραδιοκύματα.

Διαδικασία θερμικής ανύψωσης για αναζωογόνηση του δέρματος του προσώπου

Όταν εκτίθενται σε ακτινοβολία υψηλής συχνότητας και υπέρυθρης ακτινοβολίας, οι διακυτταρικές μεμβράνες διεγείρονται ενεργά, γεγονός που οδηγεί στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το Thermolifting ενεργοποιεί φυσικές διαδικασίες αναγέννησης στο δέρμα. Οι ενεργές διαδικασίες αντιγήρανσης λαμβάνουν χώρα στο δέρμα για αρκετούς μήνες, αλλά στη συνέχεια σταματούν. Επομένως, η διαδικασία της θερμότητας πρέπει να επαναληφθεί.

Η διάρκεια της διαδικασίας εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που υποβάλλονται σε θεραπεία. Κατά μέσο όρο, ο χρόνος επεξεργασίας για μια ζώνη είναι περίπου 20 λεπτά. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρειαστούν περίπου δύο ώρες για να επηρεάσουν το πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.

Η διαδικασία είναι απολύτως ανώδυνη και ασφαλής.

Η αποτελεσματικότητα των διαδικασιών αναζωογόνησης

Με την αναζωογόνηση και τη θερμομόνωση του Elos, τα παλιά κύτταρα καταστρέφονται και τα νέα σχηματίζονται. Δεδομένου ότι αυτές οι διαδικασίες πυροδοτούν τους δικούς τους μηχανισμούς αναζωογόνησης, η επίδραση της αναζωογόνησης και της θερμογέφυσης Elos δεν είναι αμέσως αισθητή. Με την πάροδο του χρόνου, ο ρυθμός ανάπτυξης των νεαρών κυττάρων αυξάνεται.

Η επίδραση της αναζωογόνησης και της θερμογέφυσης του έλους είναι παρόμοια με μια ταινία που παίζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Θα παρατηρήσετε πώς γίνεστε νεότεροι κάθε μέρα.

Σε σύγκριση με παρόμοιες μεθόδους, η διαδικασία αναζωογόνησης Elos έχει πιο διαρκές αποτέλεσμα επειδή επηρεάζει τα βαθιά στρώματα του δέρματος.

Αντενδείξεις για διαδικασίες αναζωογόνησης

Όπως συμβαίνει με όλες τις διαδικασίες φυσικοθεραπείας, οι διαδικασίες αναζωογόνησης υλικού έχουν πολλές αντενδείξεις:

 • Εγκυμοσύνη;
 • Θηλασμός;
 • Ηλικία κάτω των 18 ετών?
 • ψυχικές διαταραχές;
 • χρόνιες ασθένειες στο οξύ στάδιο.
 • Κορίτσια με όμορφο ομοιόμορφο δέρμα μετά τη διαδικασία αναζωογόνησης
 • Καρδιαγγειακές παθήσεις;
 • Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Κιρσοί;
 • κακοήθεις όγκοι?
 • Λοιμώξεις
 • Λήψη αντιβιοτικών.
 • Βλάβη στο δέρμα.
 • δυνατό μαύρισμα.

Με ορισμένες χρόνιες ασθένειες, ακόμη και κατά την έξαρση, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Επιπλοκές μετά τη διαδικασία αναζωογόνησης

Η αναζωογόνηση και η θερμομόνωση του Elos είναι εγγενώς ασφαλείς μέθοδοι. Δυστυχώς όμως μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις μη επαγγελματισμού από αισθητικούς και χρήση μη επαγγελματικού εξοπλισμού. Μόνο αυτοί οι λόγοι μπορούν να οδηγήσουν σε επιπλοκές. Με την επιφύλαξη της επιλογής μιας επαγγελματικής κλινικής, ο κίνδυνος επιπλοκών ελαχιστοποιείται.