Laser κλασματική αφαίρεση ρυτίδων και αναζωογόνηση του δέρματος

κλασματική αναζωογόνηση προσώπου

Η κλασματική ανανέωση με λέιζερ είναι μια αποτελεσματική μέθοδος αναζωογόνησης του γερασμένου ή κατεστραμμένου δέρματος χωρίς χειρουργική επέμβαση και μια δύσκολη περίοδο αποκατάστασης.

Η απαλή και «έξυπνη» δράση της ακτίνας λέιζερ σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τις ύπουλες ρυτίδες, να εξαλείψετε τις αλλαγές των ουλών και να ξεκινήσετε τις φυσικές διαδικασίες αναγέννησης της γήρανσης του δέρματος. Αυτή η τεχνολογία αιχμής λέιζερ έχει καταπλήξει εκατομμύρια γυναίκες και άνδρες σε όλο τον κόσμο με τα αποτελέσματά της. Δοκιμάστε το κι εσείς!

Περιγραφή της διαδικασίας

Η ακτινοβολία λέιζερ, που αναλύεται σε εκατοντάδες πολύ λεπτές ακτίνες με ειδική τεχνολογία, δημιουργεί πολλές μικρο-διατρήσεις στο δέρμα – κλάσματα στα οποία σχηματίζεται γρήγορα νέο και νεανικό δέρμα.

Η δράση του λέιζερ διεγείρει την εντατική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, η οποία ξεκινά τις φυσικές διαδικασίες ανάπλασης στο δέρμα, επιταχύνοντας την ανάπλαση και την αναζωογόνηση του. Μερικές απαλές διαδικασίες κλασματικής αναζωογόνησης μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση του δέρματός σας και να το απαλλάξουν από πολλά ελαττώματα.

Τα οφέλη του κλασματικού κωνικού

 • Πολύ προσεκτικά. Ο πιο πρόσφατος εξοπλισμός που χρησιμοποιείται στο κέντρο μας παρέχει μια ελάχιστη διάμετρο των ακτίνων λέιζερ, απρόσιτη για τα περισσότερα παραδοσιακά fractional λέιζερ. Χάρη σε αυτή τη λειτουργία, η περιποίηση προσώπου με λέιζερ πραγματοποιείται με τη μέγιστη λεπτότητα και εξασφαλίζει ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης μετά τη διαδικασία.
 • φυσιολογικός. Η κλασματική αναζωογόνηση με λέιζερ ξεκινά φυσικές διαδικασίες ανάκτησης για την παραγωγή νεαρού κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος. Είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος και για την παραγωγή νέων και υγιών κυττάρων. Αυτή η διαδικασία, που διεγείρεται από τη θεραπεία με λέιζερ, διατηρεί φυσικά την τέλεια εμφάνιση του ανανεωμένου δέρματος για χρόνια.
 • Ζεστός. Ο σύγχρονος εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται στο κέντρο μας σε συνδυασμό με την τοπική αναισθητική κρέμα καθιστά τη διαδικασία της κλασματικής φωτοθερμόλυσης όσο το δυνατόν πιο άνετη για εσάς.

Τι μπορεί να κάνει η κλασματική θερμόλυση;

Η κλασματική θερμόλυση με λέιζερ μπορεί να προσφέρει γρήγορα και πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα στις ακόλουθες διαδικασίες:

 • εξομάλυνση των ρυτίδων στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.
 • απαλλαγείτε από τις ρυτίδες και τα πόδια της χήνας γύρω από τα μάτια.
 • Βελτίωση της σάρωσης του δέρματος και μείωση της χαλάρωσης.
 • εξάλειψη των ελαττωμάτων στην ανακούφιση του δέρματος και των διευρυμένων πόρων.
 • Εξάλειψη ουλών, ραγάδων και δερματικών ραγάδων. αυτή η γραμμή είναι ένας ενεργός σύνδεσμος προς τη σελίδα πολύτιμων λίθων
 • θεραπεία ουλών μετά από ακμή.
 • Αναζωογόνηση του δέρματος των χεριών.

Προετοιμασία για τη διαδικασία

1 μήνα πριν την fractional rejuvenation με λέιζερ, προσπαθήστε να αποκλείσετε την ενεργό έκθεση στον ήλιο και τις επισκέψεις στο σολάριουμ.

Αποφύγετε τα χημικά πίλινγκ και άλλες επιθετικές καλλυντικές επεμβάσεις 1 μήνα πριν τη διαδικασία.

Την ημέρα της διαδικασίας δεν συνιστάται η εφαρμογή διακοσμητικών καλλυντικών στο δέρμα.

Σε ανοιχτές περιοχές του σώματος, συνιστάται η διεξαγωγή της διαδικασίας το φθινόπωρο, το χειμώνα ή νωρίς την άνοιξη - κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μειωμένης ηλιακής δραστηριότητας.

Η πορεία της διαδικασίας

Πριν από τη διαδικασία, ο γιατρός θα εξετάσει προσεκτικά τα χαρακτηριστικά και την κατάσταση του δέρματός σας και θα συζητήσει μαζί σας το καλύτερο σχέδιο για την εξάλειψη των προσβλητικών χαρακτηριστικών του δέρματος.

Για τη διευκόλυνσή σας, ο γιατρός θα εφαρμόσει σύγχρονη και αποτελεσματική αναισθητική κρέμα 30-60 λεπτά πριν από τη διαδικασία.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογία επεξεργασίας χωρίς επαφή, η οποία μας επιτρέπει να αποκλείσουμε τη μόλυνση και να κάνουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν ασφαλέστερη.

Κατά την αναζωογόνηση με fractional laser, σχηματίζονται ζώνες μικροθερμικής θεραπείας στο δέρμα, οι οποίες είναι οπές με διάμετρο ~100 microns και βάθος έως 3 mm.

Μετά τη διαδικασία

Μετά τη διαδικασία, εάν χρειαστεί, ο γιατρός θα προτείνει θεραπεία της περιοχής του laser με ειδική κρέμα.

Θα λάβετε ένα σαφές φυλλάδιο μετά τη θεραπεία στα χέρια σας, ο γιατρός θα σας εξηγήσει λεπτομερώς τις μεμονωμένες συστάσεις.

Στις ζώνες κλασματικής φωτοθερμόλυσης, το πλάσμα και η «δρόσο αίματος» εμφανίζονται στο δέρμα εντός δύο ωρών μετά τη διαδικασία. Αυτό συνοδεύεται από μέτριο πρήξιμο και ερυθρότητα του δέρματος, καθώς και μέτριο πόνο, που είναι μια κοινή και φυσιολογική αντίδραση δέρμα στη θεραπεία.

συστάσεις

Μην βρέχετε τις επεξεργασμένες περιοχές για 2 ημέρες. Χτυπήστε απαλά το δέρμα αρκετές φορές την ημέρα με ένα απαλό αντισηπτικό και βρέξτε με κρέμα.

Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πάρετε παυσίπονα, διουρητικά και αντιισταμινικά.

Το μακιγιάζ επιτρέπεται από την 3η ημέρα μετά την επέμβαση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επιταχύνετε το πέρασμα των κρούστας. Αφού πέσουν οι κρούστες (7-10 ημέρες), συνεχίστε να ενυδατώνετε το δέρμα με κρέμες.

Για 2 εβδομάδες μετά την ανανέωση με fractional laser δεν συνιστάται να κάνετε ζεστό μπάνιο ή να πάτε στη σάουνα.

Αποφύγετε την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία για ένα μήνα μετά τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε αντηλιακό ευρέος φάσματος (SPF 30 ή περισσότερο) στις περιοχές που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία.

ερώτηση απάντηση

Ποιες είναι οι αντενδείξεις για τη διαδικασία της κλασματικής θερμόλυσης;

Αντενδείξεις για τη χρήση της κλασματικής φωτοθερμόλυσης είναι:

 • φλεγμονώδεις και μολυσματικές ασθένειες του δέρματος στην περιοχή θεραπείας.
 • Ασθένειες που σχετίζονται με εξασθενημένη πήξη του αίματος.
 • έρπης στο πρόσωπο στο οξύ στάδιο.
 • πρόσφατο ξεφλούδισμα?
 • ένα φρέσκο μαύρισμα, μια πρόσφατη επίσκεψη στο σολάριουμ.
 • περίοδοι εγκυμοσύνης και γαλουχίας ·
 • Περίοδος έξαρσης της χρόνιας νόσου.

Πόσες επεμβάσεις απαιτούνται και πόσο συχνά πρέπει να γίνονται;

Ο αριθμός των απαιτούμενων διεργασιών κλασματικής θερμόλυσης εξαρτάται από την εργασία. Ήδη μετά από μία μόνο διαδικασία θα παρατηρήσετε θετικές αλλαγές στην κατάσταση του δέρματος. Κατά μέσο όρο, εκτελούνται 2-3 διαδικασίες. Πριν από την επανειλημμένη έκθεση, είναι απαραίτητο να περιμένετε να ανακάμψει πλήρως το δέρμα. Συνήθως το διάστημα μεταξύ των διαδικασιών είναι 1, 5-2, 5 μήνες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της διαδικασίας;

Η κλασματική θερμόλυση με λέιζερ προκαλεί δομική αναδιάρθρωση στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το αποτέλεσμα της πορείας της θεραπείας συνήθως επιμένει για 3-4 χρόνια. Η τακτική φροντίδα του δέρματος και η προστασία από τις εξωτερικές επιδράσεις (ιδιαίτερα την υπεριώδη ακτινοβολία) παρατείνουν αυτή την περίοδο.

Πώς να φροντίσετε το δέρμα μετά τη διαδικασία;

Μετά τη διαδικασία, το δέρμα περνά συνήθως από μια σειρά τυπικών φάσεων: τη φάση των πυκνών κρουστών, τη φάση της αποκόλλησής του, τη φάση της προσωρινής ερυθρότητας και τέλος τη φάση της πλήρους αποκατάστασης. Ο γιατρός θα σας εξηγήσει λεπτομερώς με ποια σειρά και με ποια μέσα πρέπει να θεραπεύεται το δέρμα στις επιμέρους φάσεις. Τα κύρια καθήκοντα στη μετεγχειρητική περίοδο είναι η πρόληψη της μόλυνσης του δέρματος στην πληγείσα περιοχή και η αποτελεσματική αποκατάσταση του κατεστραμμένου δέρματος. Κατά κανόνα, είναι απαραίτητο να αποφεύγεται η διαβροχή του δέρματος που έχει υποστεί κλασματική ακτινοβολία λέιζερ για τις πρώτες 3 ημέρες. Ακόμη, συνιστάται ήπια θεραπεία με αντισηπτικά και η εφαρμογή επανορθωτικών αλοιφών. Μετά την πλήρη επούλωση του δέρματος, είναι απαραίτητο να προστατεύσετε το δέρμα με μια κρέμα SPF.

Σε τι διαφέρει η κλασματική θερμόλυση από την παραδοσιακή αποκατάσταση δέρματος με λέιζερ;

Στην κλασική ανανέωση δέρματος με λέιζερ, η συνεχής ακτινοβολία λαμβάνει χώρα σε ορισμένο βάθος. Ήταν μια από τις πρώτες τεχνικές αφαίρεσης λέιζερ. Αυτός ο τύπος κρούσης είναι εξαιρετικά τραυματικός, απαιτεί μακρά περίοδο αποκατάστασης και ενέχει υψηλότερο κίνδυνο επιπλοκών. Η συνεχής ανάπλαση του δέρματος με λέιζερ μερικές φορές εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την αφαίρεση του κυρτού τμήματος μιας υπερτροφικής ουλής ή για τη διόρθωση έντονων ρυτίδων που σχετίζονται με την ηλικία γύρω από το στόμα.

Η κλασματική θερμόλυση με λέιζερ είναι μια σύγχρονη διαδικασία που διασφαλίζει τη διατήρηση των ανέπαφων περιοχών του δέρματος ανάμεσα στις κατεστραμμένες μικροζώνες, γεγονός που συμβάλλει στην ταχύτερη ανάρρωση μετά τη διαδικασία. Το βάθος διείσδυσης της δέσμης μικρολέιζερ με κλασματική έκθεση είναι μεγαλύτερο από ό, τι με συνεχή λείανση, γεγονός που εξασφαλίζει υψηλή απόδοση έκθεσης. Οι δυνατότητες της κλασματικής θερμόλυσης με λέιζερ δίνονται παραπάνω.