Hardware καλλυντικά για το πρόσωπο

Αναζωογόνηση δέρματος προσώπου

Το δέρμα του προσώπου και του σώματος αλλάζει συνεχώς. Με την ηλικία, γίνεται πιο λεπτό, πιο λεπτό, χάνει τον τόνο του. Ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω, αλλά όλα αυτά τα φαινόμενα μπορούν να προληφθούν με έγκαιρη και κατάλληλη φροντίδα.

Εάν αρχίζουν ήδη να εμφανίζονται αλλαγές που σχετίζονται με την ηλικία, είναι απαραίτητο να καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιβραδύνετε αυτή τη διαδικασία. Μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε μόνοι σας μικρές ατέλειες όπως τις ρυτίδες του προσώπου, αλλά πιο σοβαρά προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν με άλλους τρόπους.

Τα καλλυντικά υλικού για την αναζωογόνηση του προσώπου μπορούν να προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική φροντίδα του δέρματος.

Γιατί χρειάζεστε καλλυντικά υλικού;

Η διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί μεγάλη προσπάθεια. Δηλαδή, εάν μια νεαρή κοπέλα έχει την οικονομική δυνατότητα να χρησιμοποιήσει μια ενυδατική κρέμα, τότε οι μεγαλύτερες γυναίκες, αν θέλουν να δείχνουν καλές, θα πρέπει να ξοδέψουν πολύ περισσότερο χρόνο και χρήματα για τη συντήρηση.

Αναζωογόνηση δέρματος με υπερήχους

Τα καλλυντικά υλικού σήμερα είναι μια πολύ ανεπτυγμένη βιομηχανία με ποικίλους κλάδους. Σας επιτρέπει να βελτιώσετε με ασφάλεια αλλά αποτελεσματικά την κατάσταση του δέρματος του προσώπου και του σώματος. Και τώρα δεν μιλάμε μόνο για διαδικασίες αντιγήρανσης, αλλά και για μασάζ υλικού (συμπεριλαμβανομένης της κατά της κυτταρίτιδας), αποτρίχωση κ. λπ.

Οι κλινικές κοσμετολογίας προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών υπηρεσιών που χρησιμοποιούν μια ποικιλία συσκευών για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων. Επιπλέον, συχνά η ίδια συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές κατευθύνσεις χάρη στα ακροφύσια.

Είναι δυνατό να ονομάσουμε τους κύριους τύπους καλλυντικών συσκευών που υπάρχουν επί του παρόντος. Ταυτόχρονα, ο κλάδος εξελίσσεται διαρκώς και αναπληρώνεται με νέες εφευρέσεις, οι οποίες κάθε τόσο αναγνωρίζονται ως σημαντική ανακάλυψη.

Οι συσκευές περιποίησης προσώπου ταξινομούνται σύμφωνα με δύο βασικά κριτήρια:

 • κατόπιν ραντεβού (για μασάζ, καθαρισμό, ξεφλούδισμα, αποτρίχωση, λεύκανση χρωστικών, αναζωογόνηση κ. λπ. )
 • Μηχανισμός δράσης (χρησιμοποιήστε δόνηση, ηλεκτρισμό, χαμηλή ή υψηλή θερμοκρασία, κενό κ. λπ. ).

Δηλαδή, οι διαδικασίες υλικού για το πρόσωπο μπορούν να χωριστούν σε μεγάλο βαθμό σε δύο μεγάλες ομάδες: τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση. Φυσικά, είναι δύσκολο να τοποθετηθεί η hardware αποτρίχωση σε μία από αυτές τις κατηγορίες, αλλά δεν χρησιμοποιείται ειδικά στο δέρμα του προσώπου τόσο συχνά.

πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα

Έτσι, τα hardware καλλυντικά για το πρόσωπο είναι μια σύγχρονη τάση που εξελίσσεται συνεχώς. Η αποτελεσματικότητά του είναι αδιαμφισβήτητη, αφού οι συσκευές μπορούν να διεισδύσουν ακόμη και στα βαθιά στρώματα του δέρματος, κάτι που πολλά καλλυντικά προϊόντα, ειδικά τα μη επαγγελματικά, δεν μπορούν να κάνουν.

Η χρήση συσκευών γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Γιατί συμβαίνει αυτό? Το γεγονός είναι ότι τέτοιες διαδικασίες έχουν πραγματικά μεγάλο αριθμό πλεονεκτημάτων:

 • είναι πολύπλοκης φύσης, δηλαδή λύνουν πάντα πολλά προβλήματα ταυτόχρονα.
 • σας επιτρέπουν να δείτε το αποτέλεσμα μετά την πρώτη συνεδρία.
 • πραγματικά αποτελεσματικό και μπορεί να μεταμορφώσει το δέρμα.
 • τέλεια συνδυαστικά μεταξύ τους και με άλλες διαδικασίες.
 • Οι συσκευές μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με τον τύπο του χόριου, την ηλικία, τα προβλήματα και άλλους παράγοντες, δηλαδή, υπάρχει μια ατομική προσέγγιση.
 • ενίσχυση της επίδρασης των εφαρμοσμένων καλλυντικών.
 • δεν συνεπάγεται καμία σοβαρή παρέμβαση (π. χ. χειρουργική επέμβαση).
 • μην προκαλείτε πόνο, οι συνεδρίες είναι όσο το δυνατόν πιο άνετες για τον πελάτη.
 • Σχεδόν όλες οι συσκευές μπορούν πλέον να αγοραστούν και να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι.

Τα καλλυντικά υλικού σάς επιτρέπουν να λύσετε μια ποικιλία προβλημάτων που σχετίζονται με την κατάσταση του δέρματος: μείωση της φλεγμονής, λεύκανση, μείωση ρυτίδων, σύσφιξη του οβάλ του προσώπου, ανακούφιση από το πρήξιμο, κάψιμο του περιττού λίπους, αφαίρεση ανεπιθύμητων τριχών κ. λπ.

Το πιο βαρύ επιχείρημα «υπέρ» των καλλυντικών υλικού είναι η αποτελεσματικότητά τους. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα μειονεκτήματα τέτοιων μεθόδων:

 • το κόστος κάθε συνεδρίας μπορεί να είναι αρκετά υψηλό και απαιτούνται πολύ περισσότερες από μία επαναλήψεις.
 • Η φροντίδα του δέρματος με συσκευές στην καμπίνα απαιτεί εύλογο χρονικό διάστημα.
 • η παρουσία μεγάλου αριθμού αντενδείξεων για κάθε τύπο διαδικασίας.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι το γεγονός ότι η οικιακή χρήση των συσκευών δεν είναι ακόμη κατάλληλη για πραγματικά αισθητά αποτελέσματα. Όλα έχουν χαμηλή ισχύ, επομένως το αποτέλεσμα είναι ορατό μόνο με παρατεταμένη και τακτική χρήση. Και πολλά κορίτσια απλά δεν έχουν το χρόνο και τα χρήματα να επισκεφτούν έναν κοσμετολόγο.

Τύποι διαδικασιών υλικού

Ένας κοσμετολόγος θα βοηθήσει πάντα στον καθορισμό της απαραίτητης διαδικασίας. Τα κορίτσια με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα απευθύνονται σε έναν ειδικό, ο οποίος, με τη σειρά του, θα αξιολογήσει την κατάσταση του δέρματος, θα εξετάσει τις αντενδείξεις και ακόμη και τότε θα καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συσκευή. Αλλά επί του παρόντος, σχεδόν καμία επίσκεψη στο σαλόνι δεν ολοκληρώνεται χωρίς τη χρήση συσκευών, για παράδειγμα, υπερήχων, ο οποίος είναι πλέον πολύ δημοφιλής τόσο στα κορίτσια όσο και στους άνδρες.

Για να εξετάσουμε ποιοι τύποι μεθόδων υλικού υπάρχουν, είναι πιο βολικό να τις χωρίσουμε στις δύο ομάδες που αναφέρθηκαν παραπάνω.

καθάρισμα

Αποσκοπούν στον καθαρισμό του χόριου από τη βαθιά και επιφανειακή ρύπανση, τη βελτίωση του μεταβολισμού των ιστών, την εξάλειψη των φλεγμονών, των μαύρων κηλίδων, ακόμη και των κηλίδων ηλικίας. Μπορούν να εκτελεστούν χρησιμοποιώντας διάφορες καλλυντικές συσκευές.

καθαρισμός με υπερήχους

Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιεί μια συσκευή με ειδική μύτη που μπορεί να δημιουργήσει υπερηχητικά κύματα. Δρουν σε έναν ειδικό αγωγό gel που εφαρμόζεται στο πρόσωπο, καθαρίζοντας το δέρμα από επιφανειακές ακαθαρσίες και καταστρέφοντας, τρίβοντας το περιεχόμενο των πόρων και συμβάλλοντας φυσικά στην επακόλουθη αποβολή του από το σώμα.

Αναζωογόνηση υλικού με χρήση συσκευής υπερήχων

Ο υπέρηχος βελτιώνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα και το διαποτίζει με οξυγόνο. Αυξάνει την ανοσία του χορίου. Πολλοί πελάτες σημειώνουν επίσης το γεγονός ότι το οβάλ του προσώπου γίνεται πιο καθαρό με τακτικές συνεδρίες.

καθαρισμός με ηλεκτρική σκούπα

Αυτή η διαδικασία συνδυάζει καθαρισμό δέρματος και μασάζ. Η συσκευή, στο τέλος της οποίας υπάρχει ένα ακροφύσιο όπου δημιουργείται κενό, σας επιτρέπει να τραβάτε ακαθαρσίες από τους πόρους. Επίσης αφαιρείται η περίσσεια υγρού και πραγματοποιείται λεμφική παροχέτευση.

Hardware σκούπισμα του δέρματος με ηλεκτρική σκούπα για αναζωογόνηση

Συνήθως, η σκούπα με ηλεκτρική σκούπα δεν χρησιμοποιείται ως αυτόνομη διαδικασία. Το γεγονός είναι ότι η ισχύς της συσκευής είναι πολύ μικρή για να απαλλαγούμε από σοβαρή ρύπανση. Αλλά ως συμπλήρωμα λειτουργεί καλά.

αφαλάτωση

Η αφαλάτωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία το δέρμα εκτίθεται σε γαλβανικό ρεύμα. Αφαιρεί τους ρύπους και διεγείρει επίσης τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, που είναι υπεύθυνα για την ελαστικότητα του δέρματος. Επιπλέον, η επιδερμίδα βελτιώνεται σημαντικά, εμφανίζεται ένα υγιές ρουζ και μια φυσική λάμψη, η εργασία των σμηγματογόνων αδένων ομαλοποιείται.

Διαδικασία απασβέστωσης για αναζωογόνηση του δέρματος

Ωστόσο, παρά την αποτελεσματικότητά της, η αφαλάτωση έχει μεγάλο αριθμό αντενδείξεων, όπως: Β. τρέχουσα δυσανεξία, καρδιαγγειακά νοσήματα, νεοπλάσματα, ανοιχτές πληγές κ. λπ. Για περισσότερες λεπτομέρειες, πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Όλες οι διαδικασίες υλικού που περιγράφονται παραπάνω είναι απολύτως ανώδυνες και μη εποχιακές, δηλ. H. μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου χωρίς περιορισμούς.

αντι γήρανση

Το κύριο καθήκον των αντιγηραντικών καλλυντικών υλικού είναι να αποκαταστήσουν την ελαστικότητα του δέρματος, η οποία είναι υπεύθυνη τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τον αριθμό των ρυτίδων. Το αποτέλεσμα λεύκανσης είναι επίσης πολύτιμο καθώς η μελάγχρωση γίνεται πιο εμφανής σε πολλούς πελάτες καθώς γερνούν.

Darsonvalization

Είναι δύσκολο να ονομάσουμε το Darsonvalization μια διαδικασία αναζωογόνησης, αλλά στοχεύει σε μια συνολική σύνθετη βελτίωση της κατάστασης του δέρματος. Μια ειδική συσκευή που χρησιμοποιεί εναλλασσόμενο ρεύμα στην εργασία της ομαλοποιεί την παραγωγή σμήγματος, εξαλείφει το πρήξιμο, τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, συσφίγγει το πρόσωπο, βελτιώνει την ελαστικότητα και επίσης καταπολεμά τις φλεγμονές και τα ίχνη της.

Darsonvalization για αναζωογόνηση του δέρματος

Το Darsonval χρησιμοποιείται ευρέως στο σπίτι, πρακτικά λόγω μεγάλου αριθμού εξαρτημάτων.

μυοδιέγερση

Το Miostimulation έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την ώθηση των μυών του προσώπου. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, χρησιμοποιείται ένα εναλλασσόμενο ρεύμα, το οποίο ερεθίζει τις νευρικές απολήξεις και προκαλεί ενεργή συστολή των μυών. Ως αποτέλεσμα - ένα καθαρό οβάλ του προσώπου, μειώνοντας τον αριθμό των ρυτίδων. Το υποδόριο λίπος καίγεται, το πρήξιμο εξαφανίζεται.

Hardware myostimulation για αναζωογόνηση

Η μυοδιέγερση πραγματοποιείται με τη χρήση συσκευής με ηλεκτρόδια τοποθετημένα στο πρόσωπο και το λαιμό.

θεραπεία με λέιζερ

Μια πολύ σοβαρή διαδικασία με στόχο την σύνθετη αναζωογόνηση. Το αποτέλεσμα εμφανίζεται τόσο στην επιφάνεια όσο και στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Με τη βοήθεια μιας συσκευής λέιζερ, ο ειδικός αφήνει ένα έγκαυμα στην επιδερμίδα, μετά το οποίο επέρχεται πλήρης ανανέωση. Το αποτέλεσμα είναι η εξάλειψη ουλών, ουλών, χρωστικών κηλίδων, ρυτίδων και αύξηση της ελαστικότητας.

Θεραπεία λέιζερ για αναζωογόνηση δέρματος

Ταυτόχρονα, το τρίψιμο είναι αρκετά επώδυνο και μετά από αυτό το δέρμα χρειάζεται πολύ χρόνο για να ανακάμψει, επομένως πρέπει να προετοιμαστείτε για μια δύσκολη περίοδο αποκατάστασης, συμπεριλαμβανομένης της ειδικής φροντίδας.

θερμική ανύψωση

Το αποτέλεσμα ανύψωσης επιτυγχάνεται με την έκθεση σε ραδιοκύματα. Η υψηλή θερμοκρασία προάγει τη συστολή των ινών κολλαγόνου. Αυτό οδηγεί κυρίως σε αύξηση της ελαστικότητας του χορίου.

θερμικό lifting για αναζωογόνηση του δέρματος

Η θερμική ανύψωση ξεκινά τις διαδικασίες φυσικής αναγέννησης και ανανέωσης.

φωνοφόρηση

Με την φωνοφόρηση, οι θετικές αλλαγές δεν εμφανίζονται λόγω των ίδιων των ηχητικών δονήσεων, αλλά λόγω του γεγονότος ότι εκτελούν συνθέσεις καλλυντικής περιποίησης που είχαν εφαρμοστεί προηγουμένως στο πρόσωπο (και, εάν είναι απαραίτητο, στο λαιμό), πλούσιες σε βιταμίνες, μικρο και μακροστοιχεία απαραίτητα για η φυσιολογική λειτουργία των κυττάρων και η έγκαιρη ανανέωσή τους είναι σημαντική.

Φωνοφόρηση για αναζωογόνηση του δέρματος

Η φωνοφόρηση είναι η επίδραση των ηχητικών κυμάτων στα βαθιά στρώματα του δέρματος.

κρυομασάζ

Το κρύο, στο οποίο βασίζεται η διαδικασία της κρυομασάζ, προκαλεί ταχεία συστολή των αιμοφόρων αγγείων και στη συνέχεια εξίσου γρήγορη διαστολή τους.

Κρυομασάζ για αναζωογόνηση του δέρματος

Πρώτον, κατά τη διάρκεια του κρυομασάζ, τα αγγειακά τοιχώματα ενισχύονται, δεύτερον, υπάρχει αύξηση της ανοσίας του δέρματος και επιτάχυνση του μεταβολισμού.

Τα αποτελέσματα της κρυοθεραπείας είναι τα εξής:

 • αύξηση της ελαστικότητας?
 • στένωση των πόρων?
 • μείωση της φλεγμονής?
 • ομαλές ρυτίδες?
 • ομαλοποίηση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων.
 • σημαντική επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.

Φωτοδιέγερση (ανύψωση)

Όπως και με το resurfacing, ένα λέιζερ χρησιμοποιείται για φωτοδιέγερση, αλλά σε μια πολύ πιο ήπια παραλλαγή. Ταυτόχρονα, η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας είναι πολύ υψηλή. Το λέιζερ διεγείρει τη δραστηριότητα της ελαστίνης και της παραγωγής κολλαγόνου εκθέτοντας τα σε υψηλές θερμοκρασίες. Το δέρμα αντιδρά στις μικρορωγμές που δέχεται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας και ξεκινά την επιτάχυνση της αναγέννησης. Το επιφανειακό στρώμα ενημερώνεται.

Hardware φωτοανάπλαση του δέρματος

Ως αποτέλεσμα της φωτοδιέγερσης, εξαφανίζονται κηλίδες χρωστικής και στασιμότητας, επίπεδες ουλές, εξανθήματα, λεπτές ρυτίδες μαζί με παλιά κύτταρα.

Η ανάγκη για μια συγκεκριμένη διαδικασία εξαρτάται λιγότερο από την ηλικία και περισσότερο από την ατομική κατάσταση του δέρματος του πελάτη. Επομένως, σε νεαρά κορίτσια με σοβαρά προβλήματα, μπορεί να είναι απαραίτητο ακόμη και ένα τόσο σοβαρό μέτρο όπως η επαναφορά της επιφάνειας με λέιζερ.

Για ανεξάρτητη χρήση, μπορείτε να αγοράσετε συσκευές για μυοδιέγερση, photolifting και darsonvalization. Έχουν χαμηλή ισχύ, αλλά είναι αποτελεσματικά στη διατήρηση της νεότητας και στην εξάλειψη των μικρών ατελειών.

Μηχανή αναζωογόνησης δέρματος

Ένα παράδειγμα καθαριστικού προσώπου με υπερήχους κατάλληλο για οικιακή χρήση.

κριτικές

 • Πρώτη κριτική: «Τώρα είναι μια εποχή που οι άνθρωποι εμπιστεύονται διαφορετικές συσκευές περισσότερο από τους ανθρώπους. Εγώ επίσης. Καταλαβαίνω, φυσικά, ότι και οι συσκευές βρίσκονται στα χέρια των ανθρώπων, αλλά παρόλα αυτά, τώρα προτιμώ αποκλειστικά τα καλλυντικά υλικού. Πιστεύω ότι καμία κρέμα δεν δίνει τέτοιο αποτέλεσμα ως συνεδρία με κάποιου είδους θεραπεία με μικρορεύματα. Παρεμπιπτόντως, τελευταία την ερωτεύτηκα. Στην αρχή ήθελα να κάνω ασκήσεις προσώπου για να απαλλαγώ από το περιττό λίπος από τα μάγουλα και το πηγούνι μου, αλλά μετά ανακάλυψα ότι είναι πιο γρήγορο. Το ρεύμα συσπά τους μύες, εκτοπίζοντας το νερό και αναζωογονώντας ταυτόχρονα.
 • Δεύτερη ανασκόπηση: «Κάποτε μια αισθητικός μου έκανε καθαρισμό με υπερήχους όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά αυτές οι συσκευές. Από τότε, αυτή η διαδικασία έχει αιχμαλωτίσει την καρδιά μου. Δεν ξέρω πόσο καλά διαχειρίζεται τη μεγάλη ρύπανση, αλλά το δέρμα μου είναι κανονικό, λίγα μαύρα στίγματα και άλλα προβλήματα, οπότε αυτό μου αρκεί. Αλλά το πρόσωπο μετά είναι τόσο άνετο και φρέσκο. Τώρα κάνω ήδη τον καθαρισμό μόνος μου, η συσκευή μπορεί να αγοραστεί μέσω Διαδικτύου χωρίς κανένα πρόβλημα, ακόμα και από επαγγελματία. Και τζελ περιλαμβάνονται.
 • Τρίτη βαθμολογία: «Έχω δοκιμάσει πολλές μεθόδους υλικού. Και photolifting, και ηλεκτροδιέγερση, και όλα τα είδη μασάζ με υπερήχους. Και θα πω αυτό: «Μου αρέσουν όλα. » Ξαπλώνεις, χαλαρώνεις και το απολαμβάνει το δέρμα. Πηγαίνω συνέχεια στην αισθητικό, δείχνω πολύ νεότερη από ό, τι είμαι. Και δεν με νοιάζει πολύ η φροντίδα, αγοράζω συνηθισμένες κρέμες. "

Τα καλλυντικά υλικού είναι μια σχετικά νέα αλλά ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Διάφορες συσκευές για την περιποίηση του δέρματος σας επιτρέπουν να επιτύχετε εκπληκτικά αποτελέσματα τόσο στον καθαρισμό όσο και στην αναζωογόνηση του προσώπου. Επιλύουν ακόμη και σοβαρά προβλήματα χωρίς χειρουργική επέμβαση.